Reclame bestellen? Effe Ellen bellen!! 

Ik maak grafische ontwerpen, lever drukwerk en maak beletteringen. De belettering wordt uitgevoerd op lokatie, op uw winkelruit, bedrijfsauto of reclamebord. Wat ik leuk vind is dat ik de ondernemer totaal kan ontzorgen.

 

Ik luister goed en dit wordt door mijn klanten erg gewaarderd. Het doel van de reclame wordt in kaart gebracht en daarin adviseer ik en biedt de nodige service. Door de jaren heen heb ik een grote klantenkring opgebouwd. Doordat ik mijn klanten goed ken heb ik aan een half woord vaak genoeg.

 

Mijn slogan is: "reclame bestellen, effe Ellen bellen!” Klanten kennen mij ook als Ellen. Mijn benadering is laagdrempelig en ik heb een heel persoonlijke aanpak. In de 11 jaar die ik nu als ondernemer actief ben heb ik veel geleerd en ben ik me blijven ontwikkelen. Een naamsverandering was wenselijk. Art’s reclamestudio verandert dan ook naar: Reclame Ellen. Reclame is per slot van rekening mijn vak.

 

Ik wil me nog verder professionaliseren en mijn naamsbekendheid bevorderen. Vragen op reclamegebied, het kan niet gek genoeg, je kunt ze allemaal stellen aan mij. Voor het maken van een advertentie, het ontwerpen van een logo en een huisstijl tot het beletteren van een compleet wagenpark. Ik kan het allemaal.

 

Ondernemen in en vanuit Groesbeek is wat ik het liefste doe. Dus heeft u een vraag aan mij over reclame: reclame bestellen, effe Ellen bellen.

 

Over Ellen